Kamp Wagenmakerij T-shirts

Voor iedere editie wordt er een nieuw shirt ontworpen. 

  NIEUW: t-shirt editie III

  YES!

  Met gepaste trots presenteren we het ontwerp voor het t-shirt van editie III van Kamp Wagenmakerij. 

  Tegelijk met de opening van de ticketsale gaan deze t-shirts ook de verkoop in. Deze zijn los te bestellen óf direct bij aankoop van een ticket. 

  Deze editie gaan we voor een borstafdruk waarin de 3 sterren staan voor de derde editie. Kleur van het t-shirt is deze keer "JET BLACK"

   

  Koop een ticket en bestel dit shirt gelijktijdig voor slechts € 12,50. Wil je enkel het t-shirt bestellen? Dat kan uiteraard! Betreffende shirt is los verkrijgbaar voor € 20,- per shirt. 

  Stuur een e-mail met daarin opgenomen je contact gegevens aangevuld met geslacht en maat (pasvorm normaal) en wij zorgen voor de rest. Na ontvangst van jouw e-mail ontvang je een betaalverzoek en na betaling wordt de bestelling in behandeling genomen. 

   


  T-shirt editie II

  Voor de tweede editie van Kamp Wagenmakerij hadden we gekozen voor een COMBAT GREEN t-shirt met een rugprint en een borstlogo.

  Betreffende shirt is nog steeds te bestellen voor € 20,- per shirt (excl. eventuele verzendkosten). 

  Wil je graag nog een t-shirt van de tweede editie bestellen? Dat kan uiteraard! Stuur een e-mail met daarin opgenomen je contact gegevens aangevuld met geslacht en maat (pasvorm normaal) en wij zorgen voor de rest. Na ontvangst van jouw e-mail ontvang je een betaalverzoek en na betaling wordt de bestelling in behandeling genomen.