Het team

- Jasper, 24 (mentor)

Jasper heeft ongeveer 2 jaar rondgelopen bij defensie. Hierbij heeft hij verschillende rollen gehad. Zijn (helaas) korte tijd bij het Korps Mariniers heeft hem hierbij het meeste gevormd.

Als mentor is Jasper verantwoordelijk voor het programma, de inhoud en de ontwikkeling van de deelnemers.

- Daniel, 46 (people mentor)

Daniel heeft geen ervaring bij 'de baas'. Dit neemt niet weg dat hij niet weet wat discipline is. 

Daniel is een man die goed kan zien en aanvoelen hoe iemand in de wedstrijd staat. In zijn rol als people mentor houdt hij zich dan ook vooral bezig met het welzijn en de ontwikkeling van de deelnemers.

- Patrick, 42 (hoofdinstructeur)

Patrick heeft van het kader de meester ervaring als militair. Zo is hij 14 jaar in actieve dienst geweest binnen verschillende onderdelen van de landmacht.

Patrick is onze hoofdinstructeur en staat veel voor de groep tijdens de activiteiten

- Sjors, 27 (instructeur)

Sjors heeft zijn tijd bij defensie, 4 jaar, doorgebracht bij de KMar. Hij was in deze tijd vooral te vinden op Schiphol.

Inmiddels geeft hij les op het MBO waar hij onder ander BOA's opleidt.

Sjors is een instructeur en ondersteunt of begeleid activiteiten.

- Susan, 36 (logistiek coördinator)

Net als Daniel heeft Susan geen ervaring als militair. Susan staat haar mannetje tussen al de mannen. Ook als instructeur kan ze de groep voor zich winnen.

Als logistiek coördinator zorgt Susan dat alle spullen en mensen op de juiste tijd op de juiste plaats zijn.

- Rob, 43 (fotograaf)

Een foto vinden waar Rob geen camera voor zijn snuit heeft, is niet mogelijk. Rob is inmiddels al behoorlijk onderscheiden voor zijn werk. De foto's zijn dan ook altijd fantastisch.

Naast zijn rol als fotograaf is Rob, als oud-brandweerman, van grote waarde bij het ontwikkelen van het programma.

- Jolanda, 52 en Erna, 40 (TLC)

Jolanda en Erna zijn voor de deelnemers en kaderleden de belangrijkste personen. Zij vormen samen het TLC team en zorgen ervoor dat iedereen goed te eten krijgt.

Naast deze verantwoordelijkheid zorgen ze samen voor de mentale steun voor de deelnemers. Wanneer nodig helpen ze de deelnemers met fysieke of mentale 'pijntjes'. Hierbij schakelen ze met het kader mochten er bijzonderheden zijn.

Jolanda is al het grootste deel van haar leven verpleegkundige en werkt dus veel met mensen. Ze is hierdoor uitermate geschikt voor deze rol.

 

Erna heeft een goede babbel en kan goed met mensen overweg. Ze gaat dan ook graag het gesprek aan met de deelnemers om ze een duwtje in de rug te geven.